Onderneming

Nivelles Béton, oorspronkelijk ontstaan uit de VVM-groep maar vandaag volledig onafhankelijk , is gevestigd in Industriezone Zuid.

De onderneming is actief sinds december ‘96 en heeft in september ’97 het BENOR-kwaliteitslabel bekomen.

De onderneming is ideaal gelegen in de buurt van meerdere grote verkeersaders. Ons actieterrein strekt zich uit over +-35km rond Nijvel en bestrijkt zo de regio’s Brussel-Zuid, Charleroi-Noord, Namen-Noord, Bergen-Noord en praktisch volledig Waals-Brabant.

 

 

Wij bieden niet alleen competitieve prijzen en controles, maar staan ook voor stiptheid en knowhow, alsook dagelijks eerste-keus grondstoffen. We zijn er trots op dat wij zo, in de loop der jaren en via vele bouwplaatsen, het vertrouwen en de achting hebben kunnen winnen van zeer veel actoren in de sector. (Grote gerenommeerde bouwondernemingen maar ook middelgrote en kleine ondernemingen, vloerders, gemeentebesturen, enz.)

En we staan momenteel te trappelen van ongeduld om ook aan u te tonen waarom zij, bouwplaats na bouwplaats, ons hun vertrouwen blijven schenken !

Op de site in Nijvel beschikken we over 2 betoncentrales. De ene met een capaciteit van 120m³/u en de andere met een capaciteit van 80m³/u.

Ons wagenpark dat voor de leveringen moet zorgen, bestaat uit 11 mixerwagens (6 vierassige vrachtwagens en 5 opleggers). Deze kunnen aangevuld worden met onze vaste onderaannemers naargelang de workload.

Wij staan geheel te uwer beschikking voor een offerte aangepast aan uw bouwplaats of voor elke bijkomende inlichting.

Tel.: 067/21.86.89

Comments are closed.